tiistai 10. toukokuuta 2011

summer please!

Vauhdikasta tosiaan, not. Mun elämässä ei tapahdu oikein mitään, käyn koulussa jos jaksan ja istun kotona. Välillä vähän kavereita näen, mutta ei mitään sen suurempaa oikeastaan. Perjantaina olin Emilian synttäreiden takia ruttiksessa ja tarkoitus oli nauttia ihan vain pari, kun kerran töitä oli luvassa lauantaina. Arvatkaa vaan jäikö se siihen pariin..


No ei se jäänyt. Mutta sain kiskottua itseni lauantaina kuitenkin ajoissa töihin ja olin ihan voimissani siellä, sain skarpattua pienestä päänsärystä huolimatta! Oli lapsilla kyllä semmosta vipellystä koko päivä, että en varmaan ennen ole nähnykään niin vilkkaana. Töiden jälkeen oltiin sitten Erikan kanssa espalla auringosta nauttimassa. Tuuli kuitenkin kylmästi, joten vikkelään sitä siitä siirryttiin Erikalle. 


Ai että väsyttikö espalla? Ei tietenkään!

Eilen värjäsin sitten hiuksia. Väri ei muuttunut juurikaan, hiukan ehkä punertavammat tuli, mutta suurta eroa ei ilmeisesti näkyny, kun kukaan ei sitä koulussa tänään huomannut! Leikkasin myös hiuksia - leikkasin otsiksen ja nyt kaduttaa. Mutta onneksi hiukset tästä kasvaa.

Eipä mulla muuta, toivottavasti seuraava kirjotus on vähän pienemmän tauon jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti